Reinigen bestrating: duurzaam, innovatief en met een perfect resultaat!

Groene of vervuilde bestrating op terras of oprit? Weg ermee! Reinigen is met onze nieuwe Terrazza Mc machine snel gebeurd!

“De reiniging gebeurt milieuvriendelijk en zonder gif. Dat is het grootste voordeel. En ook niet met een hogedrukspuit, wat de toplaag van bestrating beschadigt. Met onze machine maken we bestratingen weer als bijna nieuw zónder de toplaag te beschadigen”

aldus Jos Bertelink.

Nadelen van de hogedrukspuit

Alle bestrating – betonsteen, natuursteen en een andere soorten bestrating – is voorzien van een toplaag. Die toplaag geeft bestrating een bepaalde uitstraling, beschermt en bepaalt de structuur. In die toplaag zitten poriën. Een hogedrukspuit beschadigt die poriën. Gevolg is dat de steen verkleurt en verruwt, waardoor vuil en groene algen zich makkelijker hechten aan de steen. Uw bestrating wordt sneller weer groen en lelijk.

Ook spuit een hogedrukspuit de voegen tussen de stenen leeg zodat mos en onkruid daar kan groeien. En het weggespoelde zand leidt op den duur tot verzakkingen. Met onze machine is dit verleden tijd.

Blijf genieten van uw dure bestrating! Door uw bestrating te laten reinigen met onze machine.

Hoe werkt deze innovatieve machine? De werking is gebaseerd op een uniek, gepatenteerd borstelsysteem. De borstel met lange haren reinigt groeven, de borstel met korte haren reinigt oppervlakten en verwijdert vuil, groene aanslag, cementsluier, rubbersporen en onkruid. Het enige middel dat nodig is, is water. Het apparaat verbruikt weinig water, maakt weinig lawaai en heeft een laag energieverbruik en dus een lage CO2 uitstoot.

De voordelen van onze machine:

  • voor elk terras en voor iedere verharding
  • in korte tijd oogt uw terras weer als bijna nieuw
  • geen beschadiging van de toplaag en poriën; dus minder vaak reinigen
  • zonder wegspoelen van voegmateriaal
  • zonder chemicaliën of gif
  • geen vuile muren en ramen door opspattend water en vuil
  • de machine kan reinigen en opnieuw invegen van voegen combineren
  • de machine combineert onkruidbeheer en reinigen in één handeling
  • ook geschikt voor houten vlonders
  • omdat de machine alleen water gebruikt, is hij geschikt voor natuursteen, beton, klinkers, houten vlonders, kunststof vlonders, kunststof speelplaatsondergrond, asfalt enz.

Wij zijn erg enthousiast over onze nieuwe Terrazza en het resultaat dat de machine oplevert, en vertellen u graag meer. Vraag dus gerust om informatie!