Tuinonderhoud

Goed onderhoud is het behoud van uw tuin. Toch wil of kan niet iedereen zijn tuin goed onderhouden. Dit is natuurlijk zonde, want een fraaie tuin is een grote investering en achterstallig onderhoud kan u op den duur voor grote kosten plaatsen.

Wij kunnen dit onderhoud voor u verzorgen. Goed snoeien doet niet alleen goed groeien, maar is in feite gericht op de juiste begeleiding en het in toom houden van die groei. Vakkundig snoeiwerk geeft uw tuin weer lucht en ruimte. Fruitbomen dragen beter vrucht en sierheesters geven extra bloei. Scheuren, verplanten en bemesten zorgen ervoor dat uw planten mooier groeien en bloeien. Gebruik van de juiste meststoffen zorgt voor gezonde groeiomstandigheden voor de beplanting en voorkomt ziektes en bijvoorbeeld mosvorming in het gazon.

Bij het onderhoud kunt u ons inschakelen voor onkruidbeheersing, gazononderhoud, bemesting, snoeibeurten in lente en herfst, vijververzorging, maar ook het jaarrond verzorgen van uw tuin. En wat dacht u van vakantieonderhoud? Dit werkt niet alleen als inbraakpreventie, maar voorkomt ook dat u uw tuin verwilderd aantreft zodat u direct volop aan de slag moet.

Onderhoud kan gebeuren op afroep, maar we bieden ook onderhoudscontracten. Informeer gerust vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfstuinen

Uiteraard moet de tuin rondom een bedrijf er representatief uit zien. De tuin vormt immers een afspiegeling van uw bedrijf of kantoor. Een goed verzorgde tuin draagt bij aan de uitstraling van een bedrijf en draagt – zeker als er wandel- en rustmogelijkheden zijn - bij aan een ontspannen werkomgeving. Een goed ogende tuin zorgt dat men ervan uitgaat dat op het kantoor de zaken ook met aandacht worden benaderd. Een fraaie en verzorgde tuin geeft kortom een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties.

Als hoveniersbedrijf kunnen we de totale verzorging van bedrijfsterreinen op ons nemen. Naast aanleg en verandering van een bestaande tuin, verzorgen we ook het onderhoud van het terrein. Daarbij kan het eveneens gaan om gladheidbestrijding. Het onderhoud kan zowel op afroep als op contractbasis plaatsvinden. De mate van onderhoud kan op uw behoeften worden afgestemd.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en realiseert u zich dat wij kunnen zorgen voor een representatieve tuin, terwijl u zich kunt toeleggen op de core business van uw bedrijf.