Tuinaanleg Hengelo

Voor professionele tuinaanleg in Hengelo kunt u bij Bertelink Hoveniers terecht. Voor de tuinaanleg in Hengelo van de meest uiteenlopende tuinen zijn wij uw partner. Tuinen waar kinderen veilig in kunnen spelen, tuinen om in te relaxen of een tuin met een prachtig terras waar u gezellig met vrienden wijntjes kunt nuttigen. Wanneer wij een tuin voor u ontwerpen proberen wij uw wensen zoveel mogelijk toe te passen op de mogelijkheden van uw tuin. Daarnaast houden wij ook rekening met uw budget, wij zijn in staat om voor ieder budget tuinaanleg in Hengelo te bieden. Wilt u meer informatie over onze werkwijze bij tuinontwerp en tuinaanleg in Hengelo? Neem dan een kijkje op de onderstaande pagina's:

Tuinaanleg Hengelo

U kunt bij ons de tuinaanleg in Hengelo krijgen inclusief een onderhoudscontract. Dit houdt in dat wij uw tuin voor een zeer aantrekkelijke prijs onderhouden nadat wij hem hebben aangelegd. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin en hoeft u er alleen maar van te genieten.

Naast de tuinaanleg van een geheel nieuwe tuin in Hengelo, is het bij ons mogelijk om uw tuin gedeeltelijk te vernieuwen of uw huidige tuin te renoveren. Ook het inpassen van enkele nieuwe elementen in uw tuin, zoals een fontein, speciale plantenbak of bijzondere boom, kunnen al een heel andere aanblik aan uw tuin geven. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn betreft tuinaanleg bij uw tuin in Hengelo? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend adviseren.