Tuinonderhoud Borne

Bent u op zoek naar tuinonderhoud in Borne? Dan kunt u bij Bertelink Hoveniers terecht. Wij zijn de expert op het gebied van tuinonderhoud in Borne en bieden u altijd scherpe prijzen. Voor een gezonde, mooie tuin is goed onderhoud van groot belang. Wanneer u zelf niet zulke groene vingers heeft, u niet in staat bent of geen tijd heeft om uw tuin te onderhouden, is professioneel tuinonderhoud in Borne de ideale oplossing. Bij ons kan tuinonderhoud in Borne op afroep, maar u kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Wij veranderen uw bruin geworden gazon in een prachtig groene grasmat, we snoeien uw planten zodanig dat ze extra goed bloeien, we bestrijden onkruid als geen ander en we bemesten uw tuin met beste meststoffen die tevens ziektes en mosvorming voorkomen.

Tuinonderhoud Borne

Naast gewoon tuinonderhoud in Borne zijn wij ook de specialist op het gebied van boomverzorging. Wij halen het beste uit uw bomen met onze speciale technieken voor snoeibegeleiding, wondverzorging of een wortelbehandeling. Ook kunnen wij uw boom kappen en verplanten. Wilt u meer informatie over onze boomverzorging en tuinonderhoud in Borne? Ga dan naar de onderstaande pagina's:

Naast ons gewone tuinonderhoud in Borne, bieden wij ook vakantieonderhoud. Zo kunt u heerlijk genieten op vakantie zonder te hoeven piekeren over die tuin die helemaal zal verwilderen terwijl u weg bent. Behalve het feit dat uw tuin er weer strak bij ligt als u terugkomt van vakantie, dient tuinonderhoud in Borne tijdens uw vakantie ook als inbraakpreventie.